Zwangerschap en gezin

Nieuw bij Fit Lijf coaching:

Orthomoleculaire ondersteuning tijdens de zwangerschap en voor kinderen.

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Dan help ik je om gezonde keuzes te maken en je op het gebied van voeding en leefstijl te ondersteunen, met als doel je zwangerschap zo gezond en natuurlijk mogelijk door te komen, de kans op een natuurlijke bevalling te vergroten en een gezond kindje op de wereld te brengen.

Als je net mama geworden bent, dan kan ik je helpen met het maken van keuzes met betrekking tot voeding en leefstijl, voor jou en je kindje. Zo ben jij in staat om je kindje puur en natuurlijk op te voeden. Ook kan ik je begeleiden hoe je op een natuurlijke wijze aan de slag kan met darmkrampjes, obstipatie, reflux, eczeem en andere klachten.

Wist jij dat een verscheidenheid aan gezondheidsklachten bij kinderen al hun oorsprong kunnen hebben in de zwangerschap? 

Beeld 02.jpg

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap komt het vaak voor dat je last hebt van bijkomende zwangerschapsklachten. Persoonlijk heb ik tijdens mij eerste zwangerschap extreme last gehad van bekkeninstabiliteit, waardoor ik niet meer normaal kon lopen en dagelijks pijn ervaarde. Achteraf gezien viel dit te wijten aan verschillende tekorten aan voedingsstoffen.

 

Het goede nieuws is dus: je kunt iets aan je zwangerschapskwaaltjes doen door te focussen op goede voeding voor jouw lichaam!

En ik kan jou hierbij helpen.

 

Binnen de orthomoleculaire wetenschap ondersteunen we op celniveau. Zo gaan we dieper kijken waar de klachten vandaan komen. We creëren als het ware een situatie waardoor goed functioneren beter mogelijk wordt en er minder klachten zijn. 

Kinderen

Kinderen staan tegenwoordig behoorlijk onder druk, maar wat doet dat met ze en hoe kunnen ze zich daarin staande houden? ADHD, autisme, hypergevoeligheid, buikpijn, darmklachten, obstipatie, diarree, intoleranties, depressie en uitingen als woede en onrust komen in iedere klas voor. Maar ook reflux, eczeem, luchtwegklachten, keel-, neus- en oorklachten komen al op hele jonge leeftijd voor.

Ik kan jou helpen de gezondheid van je kindje gedurende alle leeftijden van 0 tot 18 jaar.