Wie ben ik?

Persoonlijk, enthousiast, sterk, puur en eerlijk zijn de vijf kernwaarden die mijzelf en mijn bedrijf omschrijven. 

Als tiener ben ik me al vroeg gaan verdiepen in voeding en sport. Ik zag vaak door de bomen het bos niet meer. Zo veel stromingen, zo veel keuzes, ik heb (bijna) alles geprobeerd. Maar hoe kwam ik erachter wat het beste was voor mij?

Van een Sonja, WW tot streng calorie-arm dieet. Tot ik een aantal jaar geleden ontdekte dat ik geen restricties meer wilde in mijn voeding en vooral gewoon gezond wilde leven en mijn hormoonbalans wilde verbeteren. Ik wilde mijn PCOS 'verhelpen' en een leven zonder hoofdpijn en een opgeblazen gevoel. Een leefstijl creëren die bij mijn lichaam past.

Ik help jou graag om de weg van restricties en eindeloze diëten te besparen. En vooral help ik jou om van al je huidige klachten af te komen. Ik geloof in het helpen van mensen door een frisse blik op pure en natuurlijke voeding en een anti-dieet instelling. Geen quick-fixes, maar een persoonlijke en duurzame aanpak door middel van een leefstijlverandering. De manier die bij bij jou past is de manier die voor jou het beste werkt.

Beeld 12.jpg

Wat kun je verwachten?

Als je bereid bent samen met mij een traject aan te gaan kun je van mij 500% inzet verwachten. Persoonlijke begeleiding waar jij je op je gemakt zult voelen. Als gediplomeerd voedingsdeskundige, orthomoleculair adviseur en hormoonexpert werken we samen aan een gezondere en duurzame leefstijl die bij jou past!

 

Heb jij interesse in een van de trajecten en/of onderzoeken die ik aanbied? Of kamp je met bepaalde klachten en wil je even kletsen over wat ik eventueel voor je betekenen kan? Boek dan via de onderstaande button meteen en afspraak, of kies voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we dan de mogelijkheden en dan zit jij binnenkort net zo lekker in je vel als ik!

Beeld 17.jpg
Beeld 07.jpg

Opleidingen

Voedingsdeskundige   civas

Orthomoleculair adviseur   SOHF

Hormoontherapeut i.o.   HCN

Orthomoleculair kindercoach   SOHF

EMB-therapeut i.o.   EMB B.V.

Specialisaties:

EMB-bloedtest

Voeding & Hormonen

Hormonen & Vrouwenklachten

PCOS

Overgewicht

Fibromyalgie

Beeld 8.jpg