Beeld 9.jpg

Klachtenvrij traject

Je hebt buikpijn, diarree, last van winderigheid of een opgeblazen gevoel.

Je bent vermoeid, dag in, dag uit. Je staat onder veel stress en neigt mogelijk al naar een burn-out.

Je hebt een extreem lage weerstand. Je bent om de zoveel tijd ziek en bent gevoelig voor infecties of je hebt een verkoudheid die maar niet weggaat.

Je huid is in slechte conditie en hebt eczeem of zelfs psoriasis.​

Je hebt elke maand weer die heftige menstruaties, krampen, migraine, pijnlijke borsten en stemmingswisselingen.

Je hebt last van overgangsklachten, zoals opvliegers, zweten, slechter slapen en gewichtstoename rondom de buik.

Je bent gediagnostiseerd met een ziektebeeld aan de spieren of gewrichten.

Ben jij er helemaal klaar mee?

Ben jij helemaal klaar met de beperkende klachten die jij iedere dag ervaart? Kan jouw huisarts de reden van jouw klachten niet achterhalen? Misschien heb je wel medicatie voorgeschreven gekregen om de symptomen te bestrijden, maar ga jij veel liever op zoek naar de oorzaak van jouw klachten? 

Met het Klachtenvrij traject gaan we op zoek naar die oorzaak zodat we jouw klachten kunnen laten verdwijnen!

Beeld 10.jpg
Gezond assortiment van gele voedsel

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN

"Mijn mindfog en diepe vermoeidheid zijn weg. Ik heb niet meer het gevoel dat ik al doodmoe op mijn werk aankom en dat is echt supertof! De kwaliteit van slapen is beter en met name de continuïteit. Allemaal dikke plussen. Zo blij mee!!"

MEVROUW, 50 JAAR, FIBROMYALGIE

Natuurlijke geneeswijze

In dit traject staat de Orthomoleculaire Therapie centraal. Dit is een natuurlijke geneeswijze van lichaamseigen stoffen, waardoor we het genezingsproces van het lichaam zelf stimuleren. Er komt dus geen medicatie aan de pas! We kijken samen naar voeding en leefstijl. We werken aan een optimale gezondheid van jouw lichaam en herstellen de balans waar nodig. Op deze manier zullen de klachten die je ervaart verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

EMB bloedtest

Als ondersteuning voor het Klachtenvrij traject maken we gebruik van een Energetisch Morfologische bloedtest (EMB). Deze test helpt ons inzicht te krijgen in welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en/of belastingen aan de grondslag liggen van de klachten die jij ervaart. Zo kunnen wij op een directe manier aan de slag met de specifieke oorzaak van je probleem.

Welk traject past bij jou?

Beeld 10.jpg

Klachtenvrij basis
traject

€299,-

Na het invullen van het online anamneseformulier hebben we een uitgebreide 1 op 1 intake incl. de bloedafname voor de EMB

Na 4 weken een uitgebreid consult waarin we de uitslag van je test bespreken

Een persoonlijke adviesrapport met een uitgebreid verslag van de resultaten, een voedingsadvies, een leefstijl-advies en een suppletie-advies

Na 8 weken een online contact moment om te kijken hoe je ervoor staat

Bij tussentijdse vragen kun je deze stellen per e-mail en krijg je binnen 48 uur reactie

15% korting op supplementen

Beeld 9.jpg

Klachtenvrij VIP
traject

€399,-

Alle voordelen van het basis traject

PLUS

2 uitgebreide vervolg consults

om jouw voortgang te evalueren, het advies bij te stellen en je te helpen met de obstakels waar je mogelijk tegen aan loopt

In het laatste opvolg consult krijg je een 'Hoe nu verder' advies, met tips&tricks met betrekking op alle eerdere adviezen die je gekregen hebt

Een periode van 6 maanden waarin je mogelijkheid hebt om je vragen te stellen per e-mail*

15% korting op supplementen

Dit traject is aan te raden wanneer je kampt met zwaardere klachten, een gediagnostiseerd ziektebeeld en/of al een langere periode last hebt van je klachten

*Je krijgt binnen 48 uur reactie

Zowel het Klachtenvrij basis en het Klachtenvrij VIP traject kunnen ook op afstand worden afgenomen! In dit geval begeleid ik jou om de bloedtest zelf af te nemen en zijn alle overige consulten online via videobellen.

Het is ook mogelijk om in delen te betalen.

Klachtenvrij traject basis: 1x €299,- of 2x €150,-

Klachtenvrij VIP traject: 1x €399,-, 2x €200,- of 3x €134,-

Wat wordt er precies getest?

Reguliere waardes

Hormoonbalans

Darmverstoringen

Vitaminen- en mineralentekort

Leverbelasting

Toxische belasting 

Vrije radicalen belasting

Spijsvertering en metabolisme (o.a. insulineresistentie en voedingsintoleranties)

Stressparameters (o.a. bijnieren en cortisol)

Stralingsbelasting

Pathogeenbelasting (o.a. schimmel, parasieten, virussen en bacteriën)

Neurotransmitters

Beeld 12.jpg

EMB hertest - €229,-

Heb jij minder dan 1 jaar geleden een EMB-test bij mij gedaan? En ben je benieuwd hoe je er nu voor staat?

Boek dan een EMB hertest!

Veelgestelde vragen

Wat is de meerwaarde van een EMB bloedtest?


Heb jij vage klachten en kan de huisarts maar niets vinden? Wil je de oorzaak van jouw klachten achterhalen? Dan biedt de EMB-test echt meerwaarde. Hier wordt zo ontzettend veel in gemeten, dat vaak duidelijk wordt waar jouw klachten vandaan komen. Dit kan bijvoorbeeld een darmprobleem zijn, maar misschien ontgift jouw lever wel niet goed. Misschien kun je niet zo goed tegen specifieke voedingsmiddelen of heb je een bepaald vitamine-tekort. Als je dit weet, kun je echt gericht de oorzaak van je klachten aanpakken.
Het advies wat ik vervolgens geef is op basis van de uitslag en jouw klachten, waardoor je als je met de adviezen aan de slag gaat, meestal binnen 6 weken vaak al verschil merkt.
Is de EMB bloedtest wetenschappelijk onderbouwd?


Nee, de EMB test is een energetische bloedtest met een meer holistische benadering. Het vervangt dus niet een reguliere bloedtest bij de huisarts. Een deel is hetzelfde als regulier onderzoek en een deel is energetisch: daarvan wordt een deel onder een microscoop bekeken en een ander deel via een bioresonantie-apparaat (trillingen).
Krijg ik zelf de uitslag ook te zien?


Natuurlijk! Ik deel de uitslag met je en op basis van de uitslag stel ik een uitgebreid adviesrapport op. Dit adviesrapport is op basis van voeding, leefstijl en suppletie. De uitslag en dit advies bespreken we in een consult van 45 minuten.
Hoe werkt het prikken?


Het bloedprikken gaat middels een klein vingerprikje, welke meestal niet echt als pijnlijk wordt ervaren. In een klein buisje vang ik na het prikken het bloed op. Enkele druppeltjes zijn vaak al voldoende. Na het afnemen van het bloed stuur ik het bloed op naar het lab.
Ik woon best ver weg, kan het traject ook op afstand worden gedaan?


Ja, dat kan! Als jij wat verder weg woont, of als je niet naar de praktijk wilt komen, dan kan ik de bloedtest naar je toe sturen. Ik begeleid je dan met uitgebreide instructies hoe je het prikken zelf kunt doen. Daarna mag je zelf daarna zelf op de post doen. De vervolg consults doen wij dan via videobellen.
Krijg ik na het bespreken van de uitslag nog verdere begeleiding?


Dat ligt volledig aan het traject dat je kiest. Na het samen bespreken van de uitslag krijg je het advies per e-mail toegestuurd. Je kunt hier vervolgens zelf mee aan de slag. Bij het basis traject zullen wij na 8 weken een kort contact moment hebben waarin we je voortgang bespreken en waarin ik nog vragen kan beantwoorden.
Wil je meer begeleiding? Dan kun je beter kiezen voor het VIP traject. In dit traject hebben we nog 2 keer een consult waarin we je advies kunnen bijstellen en perfectioneren. Ook heb je dan 6 maanden lang de mogelijkheid om vragen te stellen én ontvang je bij ons laatste consult een 'Hoe nu verder' advies, zodat je precies weet hoe je zelf verder kunt.