Beeld 09.jpg

Kinderen

Kinderen staan tegenwoordig behoorlijk onder druk, maar wat doet dat met ze en hoe kunnen ze zich daarin staande houden?

 

ADHD, autisme, hypergevoeligheid, buikpijn, darmklachten, obstipatie, diarree, intoleranties, depressie en uitingen als woede en onrust komen in iedere klas voor. Maar ook reflux, eczeem, luchtwegklachten, keel-, neus- en oorklachten komen al op hele jonge leeftijd voor.

Heeft jouw kindje deze of soortgelijke klachten? Binnen de orthomoleculaire wetenschap ondersteunen we op celniveau. Zo gaan we dieper kijken waar de klachten vandaan komen. We creëren als het ware een situatie waardoor goed functioneren beter mogelijk wordt en er minder klachten zijn.

Orthomoleculair kindercoaching

Het doel van dit traject is om ouders en kinderen te begeleiden in een zo puur mogelijke keuze omtrent voeding, supplementen en leefstijl. We gaan proberen te achterhalen waar de klachten vandaan komen en ik help ouders bij het maken om enerzijds klachten te voorkomen en anderzijds als er klachten zijn wat zij dan kunnen doen.

 

Als Orthomoleculair kindercoach ben ik goed op de hoogte van de ontwikkelingen die een kind doormaakt en de voorwaarden die nodig zijn voor een optimale ontwikkeling naar een gezonde toekomst.

Beeld 07.jpg
Baby met speelgoed

Natuurlijke geneeswijze

In dit traject staat de Orthomoleculaire Therapie centraal. Dit is een natuurlijke geneeswijze van lichaamseigen stoffen, waardoor we het genezingsproces van het lichaam zelf stimuleren. Er komt dus geen medicatie aan de pas! We kijken samen naar voeding en leefstijl. We werken aan een optimale gezondheid van jouw lichaam en herstellen de balans waar nodig. Op deze manier zullen de klachten die je ervaart verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Welk traject past bij jou?

Beeld 13.jpg

Kindercoaching BASIS

€119,-

Na het invullen van het online anamneseformulier hebben we een uitgebreide intake met je kindje en jullie als ouders waarin we al jullie klachten en wensen bespreken

Binnen 2 weken ontvang je van mij een persoonlijke adviesrapport met een uitgebreid voedingsadvies, een leefstijl-advies en een optioneel suppletie-advies

Je hebt de mogelijkheid om na een paar weken tijdens een kort online consult (15 min) nog vragen te stellen

15% korting op supplementen

Beeld 12.jpg

Kindercoaching PLUS

€299,-

Inclusief EMB speekseltest

Na het invullen van het online anamneseformulier hebben we een uitgebreide intake met je kindje en jullie als ouders waarin we al jullie klachten en wensen bespreken

 

In dit intake gesprek nemen we ook een EMB test af bij je kindje, door middel van een speekselafname

Na 4 weken een uitgebreid consult waarin we de uitslag van de test bespreken

Een persoonlijk adviesrapport met een uitgebreid verslag van de resultaten, een voedingsadvies, een leefstijl-advies en een suppletie-advies

Na 8 weken een online contact moment om te kijken hoe jullie ervoor staan

Bij tussentijdse vragen kun je deze stellen per e-mail en krijg je binnen 48 uur reactie

15% korting op supplementen

Zowel het BASIS als PLUS traject kunnen ook op afstand worden afgenomen! In dit geval zijn alle consulten online via videobellen.

Het is ook mogelijk om het kindercoaching PLUS traject in delen te betalen.

Extra consulten

Bij alle trajecten is het mogelijk om extra losse consulten bij te boeken. De kosten hiervan zijn:

45 minuten   €65,-

60 minuten   €75,-

Let op: geef je bij de intake meteen aan dat je extra consults wilt bij boeken, dan krijg je 15% korting op de bovenstaande prijs!

Heb je vragen of wil je weten welk traject het beste bij jullie past?

Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de onderstaande button. We drinken dan digitaal een kopje thee of koffie en dan kan ik antwoord geven op al jouw uitstaande vragen over de trajecten en over hoe ik jou het beste kan helpen.