Hormoonbalans traject

"Een gezond leven begint bij de geboorte van de kinderwens, niet bij de geboorte van het kindje zelf"

Beeld 3.jpg

Het hormoonbalans 1 op 1 coachingstraject

In dit persoonlijke coachingstraject kun jij een échte transformatie doormaken! Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw hormoonklachten en pakken deze bij de bron aan. Ik sta het gehele traject voor je klaar om je te helpen om je lichaam weer in optimale gezondheid te krijgen!

Willen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke en gezonde zwangerschap en jullie baby de allerbeste start geven?

Zijn jullie al langer bezig en zouden graag willen weten waarom het zwanger worden of blijven niet lukt? Jullie twijfelen eventueel over een medisch traject.

Starten jullie of willen jullie starten met IUI, IVF of ICSI en willen je optimaal voorbereiden om jullie slagingskans te vergroten?

Beeld 4.jpg

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Pak je hormoonklachten nu definitief aan!

Omdat iedere situatie anders is, omdat ieder cyclus anders is en omdat ieder lijf anders is vraagt de aanpak van jouw problemen om een persoonlijk plan.

Om je voor te bereiden op een gezonde zwangerschap heb je vaak 4 tot 6 maanden nodig, waarbij gelet moet worden op voedingsgewoontes en andere, meer individuele problemen. Als het moeilijk is om zwanger te worden óf te blijven is dit een duidelijk signaal van het lichaam. Er is 'iets mis'. Het is belangrijk om de individuele oorzaak te zoeken en te verhelpen.

In een persoonlijk traject gaan we samen op onderzoek uit, indien gewenst met partner. Wat speelt er in jullie leven, waar staan jullie in de weg naar een zwangerschap en het belangrijkst: wat staat er mogelijk in de weg naar een zwangerschap?

gezond eten

Tijdens het coachingstraject gaan we samen aan de slag om het missende puzzelstukje te vinden en jouw hormonen weer in balans te krijgen. Ik leer je hoe je je hormonen vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken echt naar het totaalplaatje. Denk hierbij aan:

 • Voeding & Suppletie

 • Stress & Mindset

 • Slaap & Beweging

 • Omgeving & hormoonverstorende stoffen

 • En, afhankelijk van jouw EMB-uitslag kunnen cyclus, darmen, lever, spijsvertering, energie, immuunsysteem en neurotransmitters ook aan bod komen. Ook die zijn namelijk van invloed op je hormoonbalans.

Ik geef je tijdens het traject alle info en tools die je nodig hebt. Het enige wat ik van jou vraag is volle bereidheid om in jezelf te investeren.

Beeld 08.jpg

Preconceptie traject

in 4 maanden naar een goede hormoonbalans 

€ 999

 • Uitgebreide persoonlijke intake

 • 4x 60 minuten 1 op 1 coaching

 • Adviesrapport inclusief hormoonuitleg

 • Inclusief EMB bloedtest t.w.v. €299,-
  (bevat bloedtest, verzendkosten, afname, analyse in het lab & uitwerking van het plan)

 • Nabespreking van de bloedanalyse en het advies tijdens een consult van 60 minuten

 • Uitgebreid voeding & leefstijl advies inclusief optimalisatie gedurende het traject

 • Gedurende 4 maanden de mogelijkheid om al je vragen te stellen via whatsapp en e-mail

Bonussen:

 • E-book 'Stress en ontspanning' t.w.v. €19,99

 • E-book 'Groenten en fruit' t.v.w. €9,99

 • Toegang tot de Fit Lijf coaching app met 1500+ recepten t.w.v. €140,-

 • Cadeautje: een hormoonproof skin-care box t.w.v. €229,99

Voor €140,- (exclusief bloedtest) ontvangt je partner ook een advies en

doorlopen jullie samen het traject. De bloedtest van je partner kan je laten doen met korting. Je betaald dan €199,- voor de bloedtest.

Betalen in termijnen is mogelijk:

2 termijnen van €300,-

3 termijnen van €200,-

Maak een afspraak voor een intake gesprek via de onderstaande button

*Er is maar plek voor 6 vrouwen/stellen per maand!

Waarom een 4 maanden traject bij Fit Lijf coaching?

Waarom 4 maanden? Eigenlijk heel simpel: het duurt gemiddeld 100 dagen voordat je hormonen herstellen! Met een 4-maanden traject hebben we genoeg tijd om samen de oorzaak van jouw klachten aan te pakken en bij te sturen waar nodig. Zo boek je pas écht resultaat!

Daarnaast weet ik uit persoonlijke ervaring hoe het is om moeilijk zwanger te worden. Ik ben in 2017 gediagnostiseerd met PCOS en ik ging van 3 keer per jaar ongesteld naar moeder van een prachtige zoon! 

Ik ben inmiddels opgeleid tot Orthomoleculair Adviseur, Hormoonexpert en ben Hormoontherapeut i.o. Ik heb dus meer dan genoeg kennis om het advies geheel op jouw persoonlijke situatie af te stemmen.

Beeld 02.jpg

Deze stappen doorloop je in het traject:

Stap 1 - Intake

Je vult online een intakevragenlijst en voedingsdagboek in. Op basis hiervan stel ik een persoonlijk voedingsplan op om meteen mee te starten. 

Tijdens het intakegesprek bespreken we dit plan en voeren we ook de EMB-bloedtest uit. 

 

In het tweede afspraakje bespreken we de uitslag van de EMB en het plan van aanpak op basis hiervan. Dit plan gaat over suppletie, slaap, beweging , omgeving, stress(reductie), mindset en voeding.

Stap 2 - Informatie

Om te voorkomen dat teveel informatie te overweldigend is en het lastig is om alles in 1 keer om te gooien, pakken we de onderwerpen gefaseerd aan.

We starten met voeding, daarna suppletie en vervolgens gaan we met de onderwerpen af afhankelijk van de EMB-uitslag en jouw persoonlijke situatie.

We starten bij de prioriteiten en pakken op deze manier alle onderwerpen stuk voor stuk aan. Zo blijft het toch behapbaar en goed te volgen.

Stap 3 - Vervolg

Elke 4 weken hebben we een consult waarin we bespreken hoe het gaat en welke uitdagingen je tegenkomt. Ook beantwoord ik al je vragen, bespreken we mogelijke vervolgstappen en ik blijf je gedurende de hele periode motiveren en supporten. 

Daarnaast mag je me gedurende 4 maanden tijd altijd appen en mailen met vragen of als je ergens tegen aan loopt.

Wil jij starten? Of twijfel je nog of het
preconceptie traject iets voor jou is?

Lijkt het 1 op 1 preconceptie-traject je interessant maar wil je eerst weten of er een klik is? Of weet je al zeker dat je met het traject van start wilt gaan? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intakegesprek in te plannen.

arrow&v

Bedankt voor de bericht! Ik neem z.s.m. contact met je op!