Gezond Lijf traject

Heb jij al meerdere diëten gevolgd en hebben deze niet het gewenste effect geleverd?

Val jij telkens terug op je oude gewicht en weet je niet meer wat je moet doen om blijvend af te vallen?

Ga jij moe naar bed en wordt je in de ochtend moe wakker, waardoor je niet alles uit de dag kunt halen?

Voel jij je schuldig na het eten van ongezonde snacks en denk je dat je het weer verpest hebt?

Heb jij dagelijks last van een opgeblazen gevoel en buikpijn?

Beeld 11.jpg

Stel je eens voor

Je wordt wakker in de ochtend en start de dag vol energie. Je hebt niet eerst nog even dat bakje koffie nodig voordat je je kan gaan focussen. Je kleed je aan voor de spiegel en wordt blij van jezelf en je eigen lichaam. De tijd dat je jezelf straft als je je doelen niet gehaald hebt is verleden tijd. Je bent gezond en dat is het belangrijkste!

Je weet nu ook waar dat opgeblazen gevoel vandaag kwam, dus je bereid je maaltijden nu zoals deze goed voor jou lichaam zijn. En die opgezette buik behoord nu tot het verleden!

In de avonden kies je nog voor een avondje bankhangen met netflixen, maar je hebt ook genoeg energie om 's avonds te gaan sporten of quality time met je partner of vrienden te besteden.

Kleurrijke bitterkoekjes

Nooit meer op dieet!

Ik geloof in blijvend afvallen door een betere balans in voeding te vinden. Geen crash-diëten meer en jezelf nooit meer iets ontzeggen, maar bewust worden van wat je eet. Op deze manier kun jij weer lekker in je vel zitten, maar ook genieten alles wat jij maar wilt. Samen werken we aan een structurele verandering in gewoonten, waardoor je werkt aan een duurzaam resultaat. Het lukt je dan niet alleen om het gewenste resultaat te behalen, maar ook om deze te behouden!

Voel je gezond!

Je hebt al vaker de (huis)arts bezocht met jouw klachten. Je laat dan bloed afnemen maar altijd zijn de uitslagen wel goed. Je moet maar leren leven met je klachten want er is niets aan de hand. Je hebt medicatie en die kan je de rest van je leven blijven slikken om de klachten onder controle te houden.

Wat nou als ik je vertel dat het allemaal onzin is. Dat ook jij je gezond en fit kan voelen zonder vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, acné, pcos, pms, migraine, overgewicht of een andere hormonaal gerelateerde klacht.

We leven nu ook in een tijd waarin het super belangrijk is om gezond te zijn. Je immuunsysteem krachtig te maken en dit gebeurt automatisch als je met jouw leefstijl aan de slag gaat.

Wat je kunt verwachten van dit 16-weekse programma:

12 modules

Wekelijks krijg je een nieuwe module met teksten, opdrachten, checklisten en recepten.

Opdrachten

Elke module eindigt met een opdracht. Deze gaat over de informatie uit deze module, waardoor je meteen kunt toepassen wat je hebt geleerd.

Besloten community

Een besloten groep waarin je in contact staat met mij en alle anderen die dit programma starten. Met een gezamenlijk doel kunnen jullie elkaar inspireren.

Q&A

Elke maand is er een live Q&A van 30 minuten waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen en nog meer uit het programma kan halen.

Jouw investering naar een lichaam waar je je trots over voelt

Fit Lijf traject
- volledig online -

€397

In 16 weken tijd ga jij volledig aan de slag met jezelf. Voor jou geen excuses meer, maar leren wat je kan doen en er helemaal voor gaan. Je bent helemaal klaar om weer lekker in je vel te zitten. Wat heeft je lichaam nodig? Hoe kun je het aanpakken? Dat is wat jij de komende 16 weken allemaal gaat leren! Doordat er maandelijks een live Q&A is kan je me toch alle persoonlijke vragen stellen en kan jij met dit online programma weer trots op jezelf worden.

> Een uitgebreide (online) intake

> 12 online modules

> 12 opdrachten

> Checklists

> Voorbeeld weekmenu's

> Beweegadvies

> Weekplanner

> Boodschappengids

> Elke maand een Q&A - 30 minuten

> Besloten community

> Een jaar lang toegang tot het programma

en alle updates!

Klik op de bovenstaande button om een afspraak te maken voor de online intake

 

Fit Lijf traject
- 1:1 coaching -

€697

Alle voordelen van het online programma, maar met intensief 1 op 1 contact. Heb jij een extra steuntje in de rug nodig? Of loop je met extreme vermoeidheid, buikpijn, hormonale klachten of overgewicht? Zet jezelf dan nu op de eerste plek en kies voor en 1:1 coaching traject. We gaan dan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en je krijgt naast een persoonlijke intake en persoonlijk aangepast advies ook een maandelijks consult én een eindevaluatie. Voor je het weet ben je zit je niet alleen lekker in je vel, maar ben je ook nog eens van al je klachten af!

> Alle inhoud een voordelen van het online programma

> Persoonlijke intake (face to face)

> Elke 4 weken een persoonlijk consult

> Een eindgesprek aan het einde van het programma

> De mogelijkheid om mij al je vragen te vragen per e-mail

(reactie binnen 48 uur)

"Prachtig online programma om jezelf bewust te maken hoe jouw lichaam werkt en wat het nodig heeft"

Anoniem

Je hebt nu twee keuzes....

Je kunt nu denken; ‘ik ga het nog even zelf proberen'. Maar dan wil ik jou oprecht de volgende vraag stellen: ‘Wat hebben al die pogingen om af te vallen jou tot nu toe opgeleverd?

Aan jou de keus:

> Blijf je aanmodderen en verschillende diëten proberen? Nog een keer terug naar de huisarts of een andere specialist? Met de kans dat het je weer niets op levert? 
 

óf

> Doorbreek je nu jouw patroon en ga je serieus aan de slag om gezonder, fitter en gelukkiger dan ooit te voelen?

Stop met twijfelen,
kies voor jezelf!

Beeld 07.jpg