Fit Lijf coaching_shoot#2_HR_98.jpg

Boost je vruchtbaarheid
traject

Herken jij dit?

 • Je zit op verjaardag van het kindje van je beste vriendin. Het doet pijn in je hart om daar te zitten met al die kindjes die om je heen rondrennen, met het idee dat jouw kindje daar misschien wel nooit tussen zal zitten. En als de ouders van je beste vriendin ook nog eens vragen ‘of het niet eens tijd wordt dat jij ook aan kinderen begint’ breek je bijna in tranen uit, want tijd voor kinderen van jezelf, zo voelt het voor jou allang! En je zou niets liever willen.
   

 • Tijdens een etentje met vrienden vertellen jullie over jullie reisplannen van de komende zomer, 3 weken lang rondreizen zonder exacte eindbestemming. Je vrienden reageren jaloers: zij moeten en dit jaar weer doen met 3 weken op dezelfde camping met de kids. Maar ze moesten eens weten wat jij wel niet over zou hebben om die 3 weken op de camping te zitten met je eigen kindje.
   

 • Je ligt moedeloos in bed, want je bent weer ongesteld geworden. De tranen rollen over je wangen en slapen doe je die nacht slecht. De volgende ochtend wordt je doodop wakker en sleep je jezelf naar je werk, om daar maar 2 keer te moeten aanhoren hoe slecht je er uit ziet die dag.
   

 • Als je ’s avonds na het eten op de bank ploft zet je vriend gezellig een filmpje aan, het is tenslotte lekker weekend. Maar het filmpje boeit jou niet, jij zit zo een hele avond te Googlen naar nieuwe tips en tricks hoe je wél zwanger zou kunnen worden. Aan het eind van de avond zie je door de bomen het bos niet meer en ga je chagrijnig naar bed. Daar ging weer een gezellige vrije avond; gespendeerd aan je grote wens, maar weer zonder resultaat. Wat zou je toch graag een keer dé oplossing tegen komen om je wens in vervulling te laten gaan.
   

 • Je hebt binnenkort weer controle in het ziekenhuis maar weet niet zo goed wat je er bij moet voelen: aan de ene kant bang dat je misschien wel geen traject meer zou mogen doen? En aan de andere kant het op zien tegen een nieuw traject te starten? Dat spuiten van die hormonen en het effect wat het op je humeur heeft, daar heb je toch ook geen zin meer in. Maar ja… wat zijn de andere mogelijkheden om zwanger te raken?

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je je niet meer verdrietig en gefrustreerd hoeft te voelen omdat je niet zwanger raakt?
   

 • Je niet meer jaloers hoeft te zijn op vrienden, familie en wildvreemden met kinderen?
   

 • Je niet meer nachtenlang wakker ligt omdat je wens nog niet in vervulling gegaan is?
   

 • Je weer kan vrijen met je vriend omdat jullie daar zin in hebben, in plaats van dat het nú moet.?
   

 • Je kan genieten van je lichaam, wetende dat je een kindje bij je draagt?

 

Wat als ik je vertel dat dit mogelijk is?

Met het 'Boost je vruchtbaarheid traject' van 4 maanden:
 

> een traject met 6 x een persoonlijke sessie van 45-60 minuten

 

> inclusief uitgebreide energetische bloedtest om eventuele disbalansen in je lichaam te achterhalen, zodat die bij de bron kunnen worden aangepakt
 

> 3 wekelijks een e-book met uitgebreide informatie die voor jou relevant is

> gedurende het hele traject mogelijk om vragen te stellen via whatsapp

Na het doorlopen van dit traject heb je de kans om zwanger te worden aanzienlijk vergroot. Daardoor is het waarschijnlijker dat je straks:

 • Je niet meer gefrustreerd en verdrietig hoeft te voelen op verjaardagen met kinderen, omdat je weet dat je zelf een kindje bij je draagt.
   

 • Je niet meer jaloers hoeft te zijn op je vrienden, omdat zij al kinderen hebben, maar je met trots kan mede-delen dat je volgend jaar lekker drie weken op de camping staat met je gezin.
   

 • Je niet meer nachtenlang wakker ligt omdat je nog geen moeder bent, maar je met alle liefde ’s nachts 2-3 keer bij je kindje bent om hem of haar te voeden en te knuffelen.
   

 • Je ’s avonds samen op de bank kan ploffen met het gevoel dat je lekker mag uitrusten, omdat dat goed is voor jou en de baby die je in je buik draagt. En terwijl je samen een filmpje kijkt, je alleen afgeleid raakt als je voelt dat de baby lekker aan het bewegen is.
   

 • Je eindelijk af bent van de medische interventies in het ziekenhuis, maar gewoon kan genieten van het feit dat je allergrootste wens in vervulling gekomen is; je bent zwanger.

Deze investering in jezelf bedraagt €659,-

(Of betaal 2x €330,-)

Testimonials

“Mijn mindfog en mijn diepe vermoeidheid zijn weg. Ik heb niet meer het gevoel dat is al doodmoe op mijn werk aankom, dus dat is echt supertof!”

Anoniem - Klachtenvrij traject

“Ik ben nu ruim 4 weken bezig en echt al helemaal gewend aan het eten. Dat gaat nu heel goed en ik houd het ook goed vol (verbaas mezelf wel een beetje!) (...) Ook mijn huid ziet er alweer iets beter uit.”

Anoniem - Klachtenvrij traject

Samen zwanger worden

Verminderd vruchtbaar zijn, kan voorkomen bij de man, bij de vrouw en bij beide partners. We kunnen op natuurlijke wijze, een positieve invloed uitoefenen op verminderde vruchtbaarheid. Het is in dat geval wel belangrijk dat zowel de man als de vrouw werken aan hun gezondheid en hun optimale vruchtbaarheid. 

Voor een totaal prijs van €999,-* krijgt jouw man óók een uitgebreid adviesrapport, gebaseerd op een energetische bloedtest. Daarnaast ontvangt hij ook verschillende adviezen gedurende het traject en sta jij er niet alleen voor.

Op deze manier kunnen jullie samen aan de slag om jullie optimale vruchtbaarheid te behalen en vergroten jullie de kans op een (natuurlijke) zwangerschap! 

Via de onderstaande link kun je het Boost je Vruchtbaarheid traject starten voor jouw én je partner.

 

*ook te betalen in 3 termijnen van €334,-

Gratis mini-consult

Ik bied jou de kans om een gratis 30 minuten mini-consult met mij in te plannen. We drinken digitaal samen een kopje thee of koffie om jouw klachten door te spreken. Ook geef ik je minimaal 3 tips waar je meteen mee aan de slag kan om je zwangerschapskansen te vergroten!

Beeld 3.jpg
Heb je een andere vraag?

Bedankt voor je bericht!